Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 7 Current »

Gebruiker toevoegen aan mijn team


Admin: Team beheren, Teamleden toevoegen, Teamleden inactief maken, Plan aankopen, Trainingen volgen

Manager: Team beheren, Teamleden toevoegen, Teamleden inactief maken, Trainingen volgen

Team member: Trainingen volgen



Gebruiker toevoegen aan een portal

Onmiddelijk na het toevoegen van een teammember aan jouw team zal er een pop-up verschijnen.
















PQ van de gebruiker vervolledigen



Versturen van inloggegevens

Eerste maal



Wachtwoord vernieuwen van een teamlid



Bericht sturen naar een teamlid



Gebruikers toevoegen aan de portal op een later moment

Je kan een medewerker ook later toevoegen aan een portal door op het radje naast zijn naam te klikken


Persoonlijke kwalificatie aanvullen op een later moment


Inactiveren van teamleden

Je kan teamleden inactiveren op 2 manieren 

  • Portalniveau: het teamlid zal niet langer actief zijn op de portal van de opdrachtgever
  • Bedrijfsniveau: Het teamlid is niet langer actief in jouw bedrijf en zal niet meer zichtbaar zijn in jouw team

Inactiveren op portal niveau




Inactiveren op Bedrijfsniveau


Optie 1: Aan de hand van het radje






Optie 2: Aan de hand van menu onderaan




Bekijk inactieve gebruikers 


  • No labels