04. Emergency procedure

!Test Data!

Opgelet: de schermafbeeldingen op deze pagina komen uit onze test-omgeving waar geen data van echte gebruikers opgeslagen zijn!


Klik op 'opdracht toevoegen'.

Vul de gevraagde gegevens in en klik op 'Doorgaan'. Indien het bedrijf nog niet bestaat, klik dan op de knop 'Voeg bedrijf toe'.


Indien je op de knop 'Voeg bedrijf toe' hebt geklikt: vul de gevraagde gegevens aan. BTW nummer en adres zijn niet verplicht.


Bevestig de aanmaak van de emergency opdracht door 'Doorgaan' te klikken:Klik op 'teamlid aanmelden'. Selecteer de opdracht en klik 'Doorgaan'.


Scroll naar beneden, naar 'mijn team'. Eventueel kan je de persoon opzoeken a.h.v. het zoekveld. Klik op 'Toevoegen' om de persoon aan te melden op de emergency opdracht.Indien de gebruiker nog niet bestaat in Onyx One, klik dan op de knop 'Voeg gebruiker toe':Vul de gevraagde gegevens in voor de gebruiker die je wil toevoegen en klik op 'Toevoegen':De gebruiker is nu toegevoegd aan 'Mijn team'. Klik op de knop 'Toevoegen':

Klik in het pop-up scherm met start- en einddatum op 'Doorgaan'.Deze persoon is nu aangemeld. Voor emergency opdrachten moet er geen goedkeuring gegeven worden.