Opdrachten en AanmeldingenOverzicht opdrachten en aanmeldingen

Teamlid aanmelden op een opdracht

Optie 1: Via Teamlid aanmeldenIndien van toepassing dien de aanmeldingen in ter goedkeuring op de aanmeldingspagina:

Of dien de goedkeuring in op een later tijdstip via de opdrachten pagina:

Wanneer je vergeet in te dienen, ontvang je onderstaande melding wanneer je opnieuw inlogt op Onyx One:

Klik op 'aanmeldingen indienen' om je huidige aanmeldingen te vervolledigen.
Optie 2: Via Overzicht opdrachten / aanmeldingen

Onsite requirement status


Status
persoonlijke kwalificatie (PQ)
Status
Onsite requirement
ToelichtingHet teamlid moet bij zijn eerste aanmelding op de site van de opdrachtgever de veiligheidstraining volgen, daarna zal hij/zij een toegangsbage ontvangen.Het teamlid moet bij zijn eerste aanmelding op de site van de opdrachtgever de veiligheidstraining volgen. Tijdens de aanmelding komt 1 of meerdere gegevens van de PQ te vervallen (Limosa, VCA, paspoort).

PQ en veiligheidstraining van het teamlid is volledig in orde.PQ van het teamlid is volledig in orde. Tijdens de aanmelding komt 1 of meerdere gegevens van de PQ te vervallen (Limosa, VCA, paspoort, veiligheidstraining).

PQ van het teamlid bevat gegevens die koment te vervallen en het teamlid moet bij zijn eerste aanmelding op de site van de opdrachtgever de veiligheidstraining volgenPQ van het teamlid bevat gegevens die koment te vervallen, maar tijdens de periode van de aanmelding, is de PQ van het teamlid in orde.PQ van het teamlid bevat gegevens die koment te vervallen, 1 of meerdere van deze gegevens komt te vervallen tijdens de aanmelding (Limosa, VCA, paspoort, veiligheidstraining).Er werd door de opdrachtgever een aanpassing gevraagd op de PQ van het teamlid.De PQ van het teamlid is nog onvolledig.Bepaalde gegevens op de PQ van het teamlid zijn vervallen.


Opdrachten delegeren aan subcontractoren
Gedelegeerde opdrachten kan je herkennen aan het cijfer na de '/'. De oorspronkelijke opdracht eindigt op /0 en gedelgeerde opdrachten eindigen op /1, /2, /3...
Nadat de opdracht gedegeleerd is, kan de subcontractor teamleden aanmelden op deze opdracht.